2021.09.08

Informacija dėl paskolos medicinos paslaugoms

Kaip išnaudoti paskolos medicinos paslaugoms galimybes?

Kredito teikėjai pastebi naują tendenciją. Jeigu anksčiau vartojimo paskolos dažniausiai buvo naudojamos tradicinėms paslaugoms – būsto remontui, automobilio įsigijimui ar kasdieniam naudojimui, šiais laikais vis dažniau ieškoma paskolų asmeninėms reikmėms. Šioje kategorijoje ypatingai išpopuliarėjo paskola medicinos paslaugoms.

Greita paskola internetu dantų gydymui

Kone populiariausia vartojimo paskola medicinos srityje – paskola dantų gydymui. Apie tobulą šypseną svajojame visi, o vartojimo kreditas medicinos paslaugoms šiuos norus padeda įgyvendinti gerokai greičiau.

Pirmiausia, vartojimo paskola yra greitas būdas padengti skubioms ir neplanuotoms odontologo kabineto išlaidoms. Tokiems atvejams dažniausiai priskiriamas nuskilusių dantų taisymas, plombavimas ar implantavimas. Ne ką mažiau populiaru paskola padengti ir planines procedūras, pavyzdžiui, estetinį plombavimą.

Žinoma, visų aukščiau išvardintų paslaugų finansavimą siūlo ir lizingas, tačiau vartojimo paskola medicinos paslaugoms dažniausiai yra patrauklesnė dėl kelių priežasčių. Pirmiausia, jai nereikalingas joks pradinis įnašas – užtenka užpildyti prašymą ir atitikti TF Bank keliamus reikalavimus. Antra, jums nereikia rinkti jokių pirkimo kvitų, sąskaitų faktūrų ar kitaip pagrįsti savo išlaidų. Jeigu paslaugos kainavo pigiau nei planavote, likusius pinigus galite panaudoti savo reikmėms.

Paskola internetu kitoms medicinos išlaidoms

Vartojimo paskola gali būti panaudota ne tik dantų gydymui – ne ką mažiau populiarios ir kitos medicinos paslaugos:

  • Tyrimai ir gydytojų konsultacijas. Visi gydytojai vieningai sutaria: geriausias gydymas yra prevencija. Būtent todėl visus rekomenduojamus tyrimus geriau atlikite profilaktiškai, o į gydytojus kreipkitės ne tik tada, kai skauda.
  • Sveikatinimosi ar reabilitacijos paslaugos. Po traumų ar intensyvių ligų geriausiai sveikti padeda rūpestis sau ir reabilitacija.  Vartojimo paskola gydymui ir medicininėms paslaugomis leidžia padengti ne tik reabilitacinio gydymo išlaidas, bet šiuos pinigus panaudoti sanatorijoms, masažams ar net SPA paslaugoms.
  • Chirurginis gydymas. Vartojimo kreditu galite finansuoti neplanuotas chirurginio gydymo išlaidas ar planines operacijas, plastinės ar estetinės chirurgijos paslaugas.
  • Vaistai ar gydymo įranga. Prireikus ramentų, įtvarų, optikos prekių, vaistų ar įrangos lėtinėms ligoms gydyti ar simptomams lengvinti, šių prekių išlaidas galima padengti vartojimo kreditu.

Kaip pasinaudoti vartojimo paskola medicinos paslaugoms?

Jei domitės paskola medicinos paslaugoms, paraišką šiai paskolai gauti galite pateikti vos keliais pelės mygtuko paspaudimais, apsilankę tfbank.lt tinklalapyje. Vartojimo paskolos skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą ir terminą bei užpildykite visus nurodytus laukelius. Užpildžius duomenis, paprašysime patvirtinti savo tapatybę – tai galima padaryti mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba atliekant 1 cento bankinį pavedimą. Patvirtinę savo tapatybę, apie suteikiamą kreditą sužinosite iškart arba būsite informuoti nurodytais kontaktais (el. paštu arba telefonu). Tikus sutarties sąlygoms, beliks pasirašyti sutartį: el. būdu („Smart-ID“ programėle arba m. parašu) arba fiziniu būdu (sutartį pristatys DPD kurjeris). Priklausomai nuo sutarties pasirašymo laiko, pinigai jūsų sąskaitą pasieks tą pačią arba kitą darbo dieną.